The belly rules the mind. ~ Spanish Proverb

zondag 19 juni 2011

Huiselijk geluk

Zelfgebakken olijfbrood en kerstomaatjes van de plant op het terras.

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er om te smullen uit! Het receptje mag je me wel eens doorgeven, want ik probeerde zoiets al eens met een bakmix uit de winkel en dat was het toch niet... Geweldige vaatdoek trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, ik moet bekennen dat ik een mix heb gebruikt die ik bij Colruyt heb gekocht, zo'n witbroodmix met gist en al. Het deeg heb ik door de broodmachine laten maken; het enige dat ik zelf heb gedaan is de olijven hakken en er voorzichtig doorheen vouwen. Daarna ongeveer 30-40 minuten voor de tweede keer laten rijzen en dan ongeveer 30-35 min in een oven van ongeveer 200 graden totdat het brood goudbruin is en hol klinkt. Als dat na 30-35 minuten nog niet het geval is, moet het nog iets langer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hmmm ziet er lekker uit. Verantwoorde tomaatjes uit eigen kweek!

    BeantwoordenVerwijderen